Tequila se’n du una exitosa Copa d’Espanya de Pesca d’Altura en Es Nàutic

La Copa d’Espanya-Princesa de Asturias de Pesca d’Altura 2024 ja és història. Malgrat que per mor del mal temps només s’ha pogut celebrar una de les dues jornades de pesca programades en aigües de Ciutadella, exitosa copa la viscuda en el Club Nàutic Ciutadella, organitzada per Es Nàutic i les federacions Espanyola i Balear de pesca. Finalment, les embarcacions Tequila de Pep Garcia, Ulises de Juanjo Bonet i Nereo de Pablo Garcia han estat els tres primers classificats i per aquest ordre. De fet la barca Tequila ha estat la de rècord a Ciutadella amb 90 punts, seguida d’Ulises i Nereo, amb 60 i 40, respectivament.

Serien ells els que rebrien els respectius trofeus (lot de Vinum, un val regal d’una nit a l’hotel SetBlaus i un sopar en Es Nautic)a més clar del trofeu del campionat i medalla i trofeu de la federació en aquesta Copa d’Espanya-Princesa de Asturias de Pesca d’Altura 2024 viscuda amb 15 embarcacions. Despréel CN Ciutadella va fer entrega de trofeus als classificats del club; primer Cornet i segon Aiton II, sense tercer perquè han fet 0 punts tots els altres. I també han guanyat un trofeu del campionat i un lot de Vinum. el patrocinador AZ Trading va voler donar un obsequi als tres darrers classificats, Khaos, QK Mar i Burburin. Finalment i en una nit per recordar en el CN Ciutadella es va fer el sopar de gala, amb diferents rifes d’obsequis dels col·laboradors (Punt Nàutic, Aventura, Can Capó i Vinum).
Tot un 
èxit aquesta primera Copa d’Espanya-Princesa de Asturias de Pesca d’Altura 2024 que es celebra a Ciutadella i a Menorca, com així ho diu el president del Club Nàutic Ciutadella i a més participant directe de la copa Juanmi Llompart: «Esteim molt satisfets de com ha anat tot i només dir que una pena el temps i haver hagut de suspendre una prova per alerta groga. Tequila va guanyar i crec que sí s’ho mereixia, és un pescador valent i de família pescadora; pel que sé, el seu pare va se un dels pioners de la pesca d’altura a Mallorca. L’any que ve tornarem a celebrar el torneig en el CN Ciutadella i esperem que tinguem més bon temps i tot vagi igual de bé. Esperem que sigui un èxit que duri molts anys».

Calendario de Noticias
octubre 2024
L M X J V S D
« Sep    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031