Copa d’Espanya Pesca d’Altura 2024

Han arribat els dies gran en el Moll de la Trona. Aquest vespre s’ha presentat a les instal·lacions del Club Nàutic Ciutadella un esdeveniment molt esperat en la junta directiva que regeix Juanmi Llompart i en la secció de pesca recreativa que lidera Estanislao Capó. Nuri Torrent, consellera d’ordenació territorial i turística del Consell Insular; Miquel Ametller, Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Ciutadella;

Juanmi Llompart, president del Club Nàutic Ciutadella; Jesús Garay, secretari general de la Federació Espanyola de Pesca i Casting i Estanislao Capó Hernández, vocal de pesca recreativa del Club Nàutic Ciutadella, han escenificat la presentació de la Copa d’Espanya 2024-VII Copa Princesa d’Astúries de pesca d’altura, en la modalitat de captura i solta.
Màxima satisfacció entre els ponents i la massa social present en aquest acte en poder organitzar un trofeu totalment nou en Es Nàutic i a la nostra illa.
Tots els intervinents i les parts representades en aquesta presentació oficial en Es Nàutic no han dubtat en afirmar que és un luxe per el club, per Ciutadella i per la nostra illa, acollir aquesta copa i ser uns dies la capital de la pesca d’altura a Espanya. I més, ja en plena temporada baixa turística, el que ajuda a la desestacionalització.
Serà aquest divendres dematí, de bona hora, quan la vintena de barques presents en aquesta Copa d’Espanya 2024-VII Copa Princesa d’Astúries de pesca d’altura s’endinsaran cap a la mar en les aigües de Ciutadella per complir amb la primera de les dues jornades oficial de la copa. Amb sortida neutralitzada a les 7.30 hores del matí, a les 18.30 hores s’arribarà a port i es revisaran les captures, per a després, publicar la classificació provisional. I el dissabte, darrer dia, sortida a la mateixa hora, fins a les 17.30 hores, per concloure amb l’entrega de trofeus, programada per les 20.30 hores, i el sopar de clausura.
Abans però avui dijous s’ha celebrat just després de la presentació oficial de la Copa d’Espanya 2024-VII Copa Princesa d’Astúries de pesca d’altura la reunió de patrons per donar la darrera hora de l’acte. Ha estat a mitjan capvespre quan la quinzena de presents de tota Espanya s’han citat en el CN Ciutadella, per a les diferents presentacions i comprovacions de documentació i demés.
Ja per acabar, i pel que fa al temps que es puguin trobar a la mar aquests dies els participants en la prova de Ciutadella organitzada per la Federació Espanyola i Balear de Pesca i Es Nàutic, amb col·laboració del Consell Insular de Menorca i l’Ajuntament de Ciutadella, les previsions són una mica complexes. Segons l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), per divendres, les possibilitats de pluja són nul·les. I en quant al vent, entre 15 i 10 nusos durant el dia, amb ones que podrien arribar al metre i mig o dos.
Calendario de Noticias
octubre 2024
L M X J V S D
« Sep    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031